UVI Chair stoli imajo različna naslonjala za roke. Za lažje razumevanje funkcij, ki jih različna naslonjala za roke ponujajo, smo za vas pripravili kratek opis. Tukaj lahko najdete tudi informacije, katera naslonjala za roke imajo različni UVI stoli. 

4D naslonjala za roke

4D naslonjalo za roke je nastavljivo v štirih dimenzijah. Tako lahko naslonjalo vedno nastavite v položaj, ki vam ustreza v danem trenutku. Naslonjalo se prilagaja po višini (8cm), naprej/nazaj, levo/desno  in se zasuka levo ali desno okrog svoje osi, pod vodoravnim kotom (glej animacijo zgoraj). Za lažje in bolj natančno nastavljanje naslonjala, je za vsako smer nastavljanja vgrajen gumb, s katerim se nastavitev tudi zaklene. Vrh naslonjala je oblazinjen, kar zagotavlja dodatno udobnost in podporo. Velikost naslonjala je približno 27×10 cm. Popolna prilagodljivost za najboljše stole!

4D naslonjala za roke imajo stoli: UVI Sport XL White, UVI Sport XL Blue.

3D naslonjala za roke

Naslonjalo je nastavljivo v treh dimenzijah. V primerjavi s 4D naslonjalom tega ni mogoče premikati levo in desno, toda še vedno omogoča prilagaje po višini in naprej/nazaj, ter možnost, da naslonjalo zasukate levo ali desno okrog njegove osi. Vrh naslonjala je tudi tu oblazinjen. Velikost naslonjala je približno 25×9 cm.

3D naslonjala za roke imajo stoli: UVI Gamer Blue, UVI Elegant Business, UVI Devil Pro.

2D naslonjala za roke

Ta naslonjala za roke so nastavljiva po višini in vam omogočajo, da jih zasukate levo ali desno okrog njihove osi. Naslonjalo je oblazinjeno in po dolžini rahlo upognjeno, da se prilega vaši roki. Velikost naslonjala je približno 28,5×8 cm.

2D naslonjala za roke imajo stoli: UVI Devil Red, UVI Styler Green, UVI Back in Black.

Prilagodljiva naslonjala za roke

Ta naslonjala so nastavljiva po višini. Za dodatno udobje je naslonjalo oblazinjeno.

Prilagodljiva naslonjala za roke imajo stoli: UVI Focus.

Dodatno oblazinjena naslonjala za roke

UVI Hero Red

Cenovno najugodnejši UVI stolu uporabljajo naslonjala za roke, ki niso nastavljiva, vedar kljub temu omogočajo maksimalno podporo. Za izboljšano udobje je naslonjalo dodatno oblazinjeno. Velikost naslonjala je približno 24,5×7-8,5 cm.

Dodatno oblazinjena naslonjala za roke imajo stoli: UVI Hero Red, UVI Storm Blue.