UVI Servis

UVI politika vračila

Izvajamo 14-dnevno politiko vračila blaga, kar pomeni, da se lahko vsi izdelki, kupljeni na tej spletni strani, vrnejo v roku 14 dneh po prevzemu blaga. Produkt morate vrniti na naš naslov brez nepotrebnih zamud. Izdelke je potrebno vrniti v enakem stanju in originalni embalaži, kot so bili poslani.

Če izdelek nima napake in se ne odpre, bodo stroški dostave padli na vas. V tem primeru je vaša odgovornost, da paket varno prispe do nas, zato priporočamo, da uporabite kurirsko službo, kjer je mogoče slediti pošiljki.

Če je izdelek ob prejemu napačen ali poškodovan, se obrnite na nas preko našega RMA obrazca spodaj in vam bomo pomagali. Takoj, ko prejmemo izdelek in opravimo pregled, vas bomo obvestili o naši odločitvi. Pridržujemo si pravico do delnega vračila v primerih, ko izdelek ni v neporabljenem stanju, je poškodovan ali manjkajo deli, ki niso posledica naše napake.

V primeru reklamacije ali vračila blaga prosimo, da obiščite naš center za pomoč preko spodnjega gumba ali se na nas obrnite preko email naslova [email protected]

Oddaj zahtevek za popravilo